Personeel

Het stadsbestuur heeft grote ambities om onze stad nog mooier, aangenamer en leefbaarder te maken. Maar deze grote ambities kunnen we natuurlijk niet waarmaken zonder onze eigen medewerkers, de mensen die zich dagelijks inzetten voor onze stad.

“Onze medewerkers zijn de drijfveer van onze stad. Ze zijn het gezicht, de oren en de ogen van onze stad en zetten zich dagelijks in om onze inwoners en bezoekers correct, vriendelijk en efficiënt verder te helpen. We verwachten veel van hen en belonen hen daar ook voor.”

Ik blik graag even vooruit op een aantal belangrijke uitdagingen: eerst en vooral willen we via een sterk bestuurde stad de juiste mensen op de juiste plaats zetten. We willen zorgen voor het welzijn van onze medewerkers. Daarom is er in het bestuursakkoord voldoende aandacht voor welzijn, bewegen en gezondheid. Diversiteit en talentontginning, verschillende vormen van tewerkstelling, opdrachtenmanagement, digitalisering, enzoverder zijn uitdagingen waar wij ambitieus en gedreven op blijven inzetten.

De veiligheid van onze medewerkers is essentieel. We hanteren dan ook een nultolerantie voor geweld tegen hulpverleners, ordediensten en medewerkers van de stad.