Bedankingsfeest voor vrijwillige jeugdverenigingen in het MAS

In Antwerpen zetten meer dan 5000 vrijwilligers zich elk jaar in om kinderen en jongeren een leuke en zinvolle vrijetijdsinvulling te bezorgen. De stad Antwerpen wil hen daarvoor tijdens de ‘Week van de Vrijwilliger’ graag in de bloemetjes zetten.

Vrijwilligers van erkende jeugdverenigingen werden uitgenodigd voor een vip-evenement op vrijdag 6 maart vanaf 20 uur in het Museum Aan de Stroom (MAS), Hanzestedenplaats 1, 2000 Antwerpen. Om 21.45 uur geeft schepen voor jeugd Nabilla Ait Daoud een korte toespraak. Ook de pers is hierbij van harte welkom.

Verder staan er muziek van dj’s, een ontvangst met rode loper, een fotobooth, een vip-lounge en een bezoek aan een expo in het museum op het programma. De foto’s van het evenement worden live geprojecteerd op de gevel van het MAS.

One comment

 1. Geachte mevrouw de schepen
  Beste Nabilla
  Het zijn de kleine dingetjes die het geheel de moeite waard maken en voor een blijvende herinnering zorgen. Ondergetekende heeft bijna de kaap van de 50 jaar bereikt en bij een vlugge terugblik heb ik niet één moment herinnerd waarvoor voor mij de rode loper werd uitgerold. Ik zou het me herinnerd hebben, that’s for sure…..
  En waarom reageer ik op deze ‘flyer’ vanwege schepen Ait Daoud? Wel, je zult ongetwijfeld één, waarschijnlijk meer jongeren een onvergetelijk moment bezorgen waarover ze binnen 30 of 40 jaar met plezier en enige trots aan zullen terugdenken.
  Beste schepen, blijf de kleine dingetjes de nodige aandacht geven zodat de jongeren deze momenten jaren later nog tot in het kleinste detail zullen herinneren!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s