Zin in een job als adviseur Kinderopvang?

Ik ben op zoek naar een kabinetsadviseur Kinderopvang! De stad Antwerpen investeert fors in het aantal opvangplaatsen voor baby’s en peuters, omdat kinderen en hun ouders recht hebben op voldoende en kwalitatieve opvangplaatsen in hun buurt. Vandaag zijn er al voltijdse plekken voor 4 op tien kinderen tussen 0 en 3 jaar in de stad, maar de Antwerpse ambitie is om 50% te halen, de Vlaamse doelstelling. We leggen de lat opnieuw hoger: we willen extra opvangplekken en nieuwe kinderdagverblijven helpen opstarten, maar ook, blijven schaven aan de kwaliteit. Daarom ben ik op zoek naar een adviseur-kabinetsmedewerker, ter ondersteuning van het beleid. 

Daarom ben ik op zoek naar een adviseur-kabinetsmedewerker, ter ondersteuning van het beleid. 
Wat doe je
·      Je brengt het bestuursakkoord “De Grote Verbinding” van stad Antwerpen en de beleidsvoorstellen van de schepen tot realisaties.
·      Je overlegt daarbij met de schepen, jouw collega’s, stakeholders, collega’s van andere kabinetten en met de stedelijke administratie.
·      Je werkt mee aan de ambitie om voldoende kwaliteitsvolle kinderopvang te realiseren die voor alle Antwerpse ouders toegankelijk is. Je werkt mee voorstellen uit die die doelstelling maximaal stimuleren.
·      Je initieert en volgt dossiers tot ze klaar zijn voor goedkeuring door het college en de gemeenteraad.
·      Je vormt de schakel tussen de administratie en de schepen, en geeft de administratie richting bij het uitvoeren van het beleid.
 
Wat verwachten we van jou?
·      Je bent vertrouwd met de complexe wetgeving rond kinderopvang en bent sterk in de opvolging van vaak al even complexe bouwdossiers.
·      Je werkt oplossingsgericht, je kan een problematiek terugbrengen tot zijn essentie en een duidelijk en onderbouwd advies geven.
·      Je hebt feeling voor politieke besluitvorming en wilt graag mee wegen op het beleid.
·      Je bent snel van begrip, leergierig en creatief.
·      Je beschikt over frisse ideeën, veel werklust en een kritische geest.
·      Je bent flexibel, stressbestendig en een teamplayer. Onregelmatige uren schrikken je niet af.
·      Je beschikt over een licentiaats- of masterdiploma.
 
Wat mag je van ons verwachten
·      Je wordt tewerkgesteld als politiek personeel van de stad Antwerpen in het statuut van kabinetsmedewerker. Dit omvat een contract van onbepaalde duur met een engagement van tewerkstelling tot het einde van de legislatuur.


Hoe solliciteren: bezorg je cv en motivatiebrief via mail naar nabilla.aitdaoud@antwerpen.be