20 jonge ondernemers starten hun BAAS-traject

BAAS boven BAAS is een jaarlijks evenement voor en door ondernemende Antwerpse jongeren. Naast tal van boeiende workshops, speeddates en keynotes, worden er ook de 20 winnaars bekendgemaakt die mogen deelnemen aan het nieuwe BAAS-traject. Als schepen van Jeugd ben ik enorm blij dat we dit geweldige project ondersteunen.

De Boerentoren was zaterdag 29 april dé place to be voor jonge Antwerpse ondernemers. Voor doeners die hun droom hebben waargemaakt of het op korte termijn willen doen. Zij die niet blijven fantaseren om later met spijt terug te blikken.

Ondernemers verstoppen zich niet achter excuses en zijn niet bang van wat risico, van lange dagen, van overvolle agenda’s en van bergen to-do-lijstjes. De lokroep van hun creativiteit en inspiratie is té groot. En alleen al daarvoor verdienen ze tonnen respect.

Ook ik had zo’n ondernemersdroom toen ik in 2005 een eigen broodjeszaak startte. Bijna 10 jaar lang heb ik hard gewerkt, gezweet, gesmeerd en genoten. De voldoening die je daaruit haalt is ongelofelijk. Ik wens dat gevoel aan alle jonge ondernemers in Antwerpen toe, net startend of al druk bezig.

Met veel plezier stel ik de 20 nieuwe BAAS’ers aan jullie voor. Zij krijgen tijdens hun traject ondersteuning en stimulering bij het waarmaken van hun droom of idee. Bij het veroveren van de wereld – zeg maar.

 1. Frauke Scheldeman (Pannenkoekenhuis)
 2. Heleen Vagenende (SomersSomerset)
 3. Caroline Van Rhee (IRL Fotografie)
 4. Cleo Klapholz (Uniq box)
 5. Allysa Laura (Uniq box)
 6. Karroo Brion (GRLSGRLSGRLS)
 7. Kaat Vandenbroeck (GRLSGRLSGRLS)
 8. Line Luyten (RE DO)
 9. Tille Lingier (RE DO)
 10. Stijn Lenaerts (Rustplek voor jongeren)
 11. Geertrui Somers (Storm Creative)
 12. Audrey Govaerts (Graphic design)
 13. Ilse Moeskops (Vegbag)
 14. Lieselotte Tollenaere (Planten/hout-decoratie)
 15. Nick Van Soest (Surfhostel)
 16. Roel Stels (Surfhostel)
 17. Christine Lamot (Beauty designer)
 18. Mario Francken (Single Socks)
 19. Lien Vermeulen (Studio Cörpus)
 20. Tom Cassauwers (COOP Freelancers)

Meer weten? Check www.baasbaas.be of www.facebook.com/baasbaas.be

BAAS is een deelwerking van Kavka met steun van de stad Antwerpen via de domeinen Jeugd, Onderwijs en Werk, van de Vlaamse overheid en van de Europese Unie. Het project heeft als doel het ondernemerschapsklimaat voor jongeren in Antwerpen te verbeteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s