Repetitieruimte voor dj’s in Kavka

Antwerpen telt verschillende repetitieruimtes voor beginnende en ervaren muzikanten. Maar voor dj’s was er nog geen specifiek aanbod. Tot nu, want jongerencentrum Kavka opent woensdag 31 januari een nieuwe repetitieruimte voor jonge dj’s!

Al zo’n vier jaar vinden op woensdagnamiddag jamsessies voor dj’s plaats in Kavka. Dat onder de noemer: ‘Jammings’. Ook kunnen jongeren er over hun muziekpassie praten, netwerken, feedback geven en misschien doorstromen naar de fuifscène in Kavka, in Antwerpen of zelfs daarbuiten.

Maar een échte plaats om alleen en ongestoord aan je dj-talent te werken, was het niet. De kelderruimte van Kavka biedt nu het antwoord op die vraag. Die plek kwam recent leeg en blijkt ideaal als repetitieruimte, want geluidsoverlast voor buren is er onmogelijk.

De ruimte kan worden gehuurd om je dj-kunsten te oefenen, om mixtapes of podcasts op te nemen, om livestreams te organiseren… En dat allemaal tegen heel democratische prijzen. Het initiatief komt van een aantal vrijwilligers en wordt enthousiast ondersteund door Kavka.

Deze repetitieruimte is weer een extra meerwaarde voor de Antwerpse jongeren. Zij hebben nu een nieuwe plaats om hun talenten te ontwikkelen, zonder dat ze eerst een dure aankoop moeten doen.

De officiële opening van de repetitieruimte vindt plaats op woensdag 31 januari, vanaf woensdag 7 februari kan je de ruimte ook echt afhuren.

GRAND Opening DJ ROOM

Jongerencentrum Kavka