De Speelkaravaan geeft overzicht vrijetijdsaanbod jeugd Borgerhout

Vrijetijdsbeurs De Speelkaravaan houdt vandaag halt in de Roma in Borgerhout. De inwoners van Borgerhout krijgen een mooi overzicht van activiteiten voor kinderen en tieners die in de vakanties of na de schooluren plaatsvinden.

Met De Speelkaravaan richt de stad zich op wijken die een laagdrempelige benadering nodig hebben opdat iedereen dit vrijetijdsaanbod kan ontdekken. Meer dan 45 verenigingen en initiatieven uit Borgerhout stellen hun aanbod rechtstreeks voor aan ouders van kinderen uit de buurt.

Dat aanbod is enorm divers. Naast verschillende jeugdverenigingen zijn er op elke Speelkaravaan ook lokale sportverenigingen, enkele cultuurhuizen, musea en stadsdiensten van de partij. De meeste Borgerhoutse kleuter- en lagere scholen hebben zich al aangemeld om een bezoek te brengen aan de beurs.

Voor onze jeugd is het van groot belang dat ze kunnen deelnemen aan een uitgebreid vrijetijdsaanbod om hun ontwikkeling nog verder te stimuleren. De Speelkaravaan zorgt dat onze jeugd en hun ouders zich in één keer kunnen informeren over het aanbod in hun wijk.