Stad ondersteunt Linkerwoofer

De 14de editie van Linkerwoofer palmt op vrijdag 3 en zaterdag 4 augustus het Antwerpse Linkeroever in. De stad geeft de organisatoren subsidies voor hun gezinsvriendelijke evenement met veel jongeren in de organisatie. We willen het festival zo aanmoedigen om in te zetten op een breed, laagdrempelig kunstenaanbod én podiumkansen voor jonge artiesten.

Naast gevestigde waarden voor jong en oud als Millionaire, The Van Jets, Discobaar A Moeder en Kapitein Winokio krijgt ook jong talent een podium, zoals de noiserockband Shht, de jazzfusionband Revealing Cosmos en de winnaar van Humo’s Rock Rally 2018 The Calicos.

Jaarlijks zakken veel jongeren af naar Linkerwoofer om te genieten van de artiesten. Ook maken heel wat jongeren deel uit van de organisatie. Daarom kan het festival ook dit jaar rekenen op steun vanuit het jeugdbeleid.

Als stad motiveren wij onze jongeren om initiatief te nemen en te ondernemen. Een festival als Linkerwoofer past volledig binnen deze visie. Tijdens de organisatie van het evenement doen de jongeren veel nuttige ervaring op en kunnen ze zich verder ontplooien.

Meer info over Linkerwoofer: www.linkerwoofer.be

(afbeelding via Facebookpagina Linkerwoofer)