Over Nabilla

In 1977 zag ik voor de eerste keer het daglicht. Als oudste van zeven groeide ik op in een warm nest in Hoboken. Kansen grijpen, maar vooral kansen creëren is mij met de paplepel ingegeven.

Na mijn studies ging ik aan de slag als apotheekassistente, maar de drive én goesting om echt op eigen benen te staan was te groot. Ik begon een broodjeszaak op het Zuid. De zelfstandige Nabilla was opgestaan.

Al snel ontdekte ik dat ook het sociaal geëngageerde stemmetje in mij steeds luider begon te klinken… Daarom ben ik in 2011 in de politiek gestapt. Ik wou mijn verantwoordelijkheid als individu nemen ten voordele van onze gemeenschap.

Na de verkiezingen van 2012 ging ik in Antwerpen aan de slag als schepen voor N-VA met de bevoegdheden Jeugd, Leefmilieu, Kinderopvang en Dierenwelzijn. Die rijmen perfect met de sociale betrokkenheid die ik vooropstel. Mijn doel? Een leefbare en bruisende stad waar iedereen zich ten volle kan ontplooien en mee kan bouwen aan de stadsgemeenschap van morgen.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 bekleedde ik de derde plaats op de Antwerpse stadslijst en werd ik herverkozen. Ik ben ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat ik kreeg om opnieuw een bestuursperiode te mogen werken aan een nog sterkere, veiligere en warmere stadsgemeenschap. 

Op 7 januari 2019 legde ik de eed af als schepen voor cultuur, kinderopvang, personeel, loketten en ontwikkelingssamenwerking. ‘De grote verbinding’ uit het bestuursakkoord trek ik ook door binnen mijn bevoegdheden. Binnen al mijn bevoegdheden is de rode draad het dichter bij elkaar brengen van bestuur en burger. 

Nabilla

One comment

  1. Hallo, in verband met de lage emmisiezone, waarom word linkeroever hierin betrokken omdat dit een belangrijk toegangspoort is tot de stad ? , dat begrijp ik niet . Ook omdat het openbaar vervoer totaal niet , en zelfs afgebouwd wordt , niet gebruiksvriendelijk is , ze rijden maar tot een bepaald uur en beginnen pas op een bepaald uur waardoor mensen die vroeg of laat werken niet meer op hun werk geraken of terug thuis geraken. Dus een openbaar vervoer dat 24/24 uur (ook de grote lijnen zoals antwerpen – sint niklaas) zou wenselijk zijn vooraleer men een emmisezone instelt.

    Ook zijn de park and ride zonesniet veilig (veel inbraken ) , behalve frederik van eeden plein maar dat valt helaas in de emmisezone (onbgrijpelijk) .

    mvg
    erik

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s